Εξωτερικός Χώρος

Το εσωτερικό του σπιτιού της Scarlett Johansson στο Los Angeles

Η 30χρονη ηθοποιός Scarlett Johansson έχει παντρευτεί και είναι και μαμά της Rose Dorothy. Το σπίτι της στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες είναι ακριβώς αυτό που ήθελε για την οικογένειά της.

Το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από πράσινο, ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει ένα παιδί. Στο κεντρικό σαλόνι υπάρχει μια μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην εντυπωσιακή πισίνα. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως θέλει ένα οικονομικό και «χουχουλιάριο» σπίτι για να απολαμβάνει την οικογενειακή της ζωή.

Το λευκό και το μπεζ είναι τα χρώματα που επικρατούν στο εσωτερικό του σπιτιού της (τοίχοι, πολυθρόνες), μερικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα δίνουν χαρακτήρα στο καθιστικό. Η έπαυλη έχει έκταση 330 τμ. και κόστισε 3.800.000$. Έχει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, 2 wc, τζάκια και μεγάλα μπαλκόνια.

Σε ότι αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού, οι κύριοι χώροι καλύπτονται από ξύλινα πατώματα ενώ επικρατούν γήινα χρώματα όπως καφέ, μπεζ εκρού, λευκό.

Στον επάνω όροφο, βρίσκεται η κεντρική κρεβατοκάμαρα, με τζάκι και μπαλκόνι με θέα το Hollywood και ένα γυάλινο ταβάνι με θέα τον ουρανό του Los Angeles.

Η Johansson αγαπάει τη μαγειρική και όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της είναι μερικές φορές πιο εύκολο να φτιάξει ένα δείπνο για πολύ κόσμο από το να βράσει ένα αυγό. Ο λόγος είναι πως όταν ετοιμάζει ένα μεγάλο δείπνο απολαμβάνει τη διαδικασία και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που της αρέσει πολύ να φτάχνει είναι, εκτός από μπουγιαμπέσα (ψαρόσουπα), κέικ, cookies, διάφορα άλλα γλυκά και πίτες. Παρόλο που δεν είναι άνθρωπος που λατρεύει το ψωμί, αγαπάει πολύ τα γλυκά. Αυτός είναι και ο λόγος που διάλεξε να αγοράσει ένα σπίτι με τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή κουζίνα.