Χρήσιμες Συμβουλές Χωρίς κατηγορία

Ένα κουτί, για όλα!

Τα κουτιά αποθήκευσης είναι η τέλεια λύση στην οργάνωση του χώρου, μιας και είναι εμφανίσιμα και κυρίως πολύ οικονομικά.

Στην αγορά, θα βρείτε τεράστια ποικιλία οπότε προσέξτε μην αγοράσετε περισσότερα απ’ όσα πραγματικά χρειάζεστε! Για ποικιλία αγοράστε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διαφορετικά πχ για σερβίτσια, άλλο για παλιά CD, άλλο για τα είδη μπάνιου, για πράγματα που θέλετε να κρύψετε κλπ.

Όταν μιλάμε για διακοσμητικά κουτιά μην πηγαίνει το μυαλό σας, στα κλασσικά κουτιά με τις ρίγες και τα λουλουδάκια. Πλέον, μπορείτε με κουτιά να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο, τα προσωπικά αξεσουάρ σας μέχρι και… τα άπλυτα ρούχα!

Στις ντουλάπες των παλιών σπιτιών που ίσως είναι «χωνευτές» στον τοίχο και πέφτουν μέσα κολώνες και δοκάρια, ο ωφέλιμος χώρος είναι πάντα μικρότερος από όσο δείχουν. Τα κουτιά λοιπόν θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στα σεντόνια και τις πετσέτες, διότι θα χρησιμοποιείτε τον χώρο ακριβώς που καταλαμβάνουν χωρίς μετακινήσεις και τσαλακώματα.

Εκτός από έτοιμα κουτιά, μπορείτε εάν θέλετε να διακοσμήσετε μόνοι σας ή με τα παιδιά σας παλιά κουτιά από παπούτσια και να οργανώσετε μέσα την αλληλογραφία σας, είδης ραπτικής και άλλα μικροαντικείμενα.
Για να μην ξεχάσετε τι έχει μέσα, μπορείτε να κολλήσετε απ’ έξω μια ετικέτα με το περιεχόμενό του!

Ειδικά για τα παιδιά, η διαδικασία κατασκευής θα τους δώσει μεγαλύτερο κίνητρο να συμμαζεύουν τα παιχνίδια τους σε ένα χώρο τον οποίο τα ίδια έχουν δημιουργήσει!