Σαλόνι

Φτέρη. Το πιο designάτο διακοσμητικό χώρου!

Η άνοιξη έφτασε και μαζί της φέρνει και αέρα ανανέωσης για κάθε σπίτι. Τα φυτά είναι υγεία στο σπίτι και είναι αποδεδειγμένο πως μας φτιάχνουν τη διάθεση. Εάν είστε από τους τύπους που τους αρέσει πολύ να φροντίζουν το χώρο τους αλλά δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, τότε η φτέρη είναι το ιδανικό φυτό.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ντελικάτα φυτά στη διακόσμητη των εσωτερικών χώρων. Δεν χρειάζεται πολύ πότισμα ενώ δίνει χρώμα και ένα φυσικό άγγιγμα στο μέρος που τοποθετείται. Προσαρμόζεται σε κάθε στυλ και ύφος διακόσμησης. Αποκαλείται ως «Φτέρη της Βοστώνης» και είναι ένα πολύ ανθεκτικό φυτό. Χρειάζεται καθαρό αέρα και φως. Αποφύγετε να το τοποθετήσετε κοντά σε μέρος που εκπέμπει θερμότητα.

Το χειμώνα διατηρείται περίπου σε θερμοκρασία 12-14 βαθμούς ενώ το καλοκαίρι χρειάζεται δροσιά. Μέχρι τους 22 βαθμούς περίπου. Η φτέρη είναι ένα φυτό που δίνει αρχοντιά. Αν ποτίζεται καλά, μπορεί να διπλασιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με το πανέμορφο αυτό φυτό.