Εξωτερικός Χώρος

Το αρχοντικό της Anjelina Jollie στο Hollywood

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της, η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει ξανά στο Hollywood σαν τόπο μόνιμης κατοικίας της. Μαζί με τα 6 της παιδιά, 7 μήνες μετά το χωρισμό της οι φήμες την ήθελαν να μετακομίζει μόνιμα στο Λονδίνο. Η ίδια επιστρέφει στο Hollywood στην ίδια περιοχή που μένει και ο πρώην σύζυγός της αλλά και πατέρας των παιδιών της. Η απόφασή της δεν είναι τυχαία καθώς σε συνέντευξή της δήλωσε πως θέλει να μείνουν ενωμένοι σαν οικογένεια με τον Μπράντ.

Το καινούργιο της σπίτι, είναι ένα αρχοντικό στο οποίο έζησε ο σκηνοθέτης Σεσίλ Ντεμίλ μέχρι το θάνατό του. Αργότερα στέγασε τον συγγραφέα Ρίτσαρντ Γκρόσμαν και την σύμβουλο τέχνης Λίζαα Λάιονς. Το σπίτι είναι του 2013 και βγήκε στο σφυρί το Μάρτιο του 2017 έναντι 25.000.000$ και σύμφωνα με το ΤΜΖ ήρθε στην ιδιοκτησία της ηθιοποιού έναντι ποσού κοντά σε αυτό που ζητούνταν αρχικά.

Το σπίτι διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια και φυσικά τεράστιους εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχουν ακόμη 2 κτίσματα, ένα σπίτι δίπλα στην πισίνα και 1 ακόμη στούντιο.