Εξωτερικός Χώρος

Το.. 5όροφο σπίτι της Julianne Moore!

Υποδύθηκε μια ευτυχισμένη σύζυγο και μητέρα 3 παιδιών που παθαίνει αλτσάχαιμερ. Βραβευμένη με όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Still Alice», ενώ στην πραγματικότητα στα 56 της χρόνια παραμένει μια ευτυχισμένη σύζυγος με 2 υπέροχα παιδιά. Όπως λεέι και η ίδια είναι απλά μια «εργαζόμενη μητέρα» κάτι το οποίο την καθιστά την τέλεια γειτόνισσα μιας και δεν απασχολεί τα μέσα με τη ζωή της και δεν έχει συνεχώς παπαράτσι να την περιμένουν έξω από το σπίτι της.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμά της βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάτταν, στη Νέα Υόρκη. Εκτείνεται σε 5 ορόφους και φτάνει τα 464τμ. Η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι αμέσως
μετά το γάμο της, το 2003.

To σπίτι διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια και αγοράστηκε για 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Χτίστηκε προς το τέλος της δεκαετίας του 1800 και συνδυάζει υπέροχα τις vintage λεπτομέρειες με τις μοντέρνες πινελιές που πρόσθεσε η ίδια η ηθοποιός.

Στη master κρεβατοκάμαρα του σπιτιού κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις ενώ στον χώρο κυριαρχεί το μαρμάρινο τζάκι. Στο master μπάνιο κυριαρχεί το μάρμαρο Carrara ενώ μας αρέσει πολύ και το τζάκι (που είναι ασορτί με της κρεβατοκάμαρας).

Η ρουστίκ κουζίνα του σπιτιού έχει ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι και ξύλινο πάτωμα το οποίο κάνει το χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι όλες από ανοξείδωτο ατσάλι. Η ηθοποιός είναι εξαιρετική μαγείρισσα και από τις λίγες celebrities που πραγματικά μαγειρεύουν στις κουζίνες τους. Κάθε βράδυ ετοιμάζει το δείπνο της οικογένειας ενώ τρώνε όλοι μαζί απολαμβάνοντας το φαγητό της μαμάς. Κάποιες φορές, μάλιστα, η Moore δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει βοηθός σεφ στο πλευρό του συζύγου της προκειμένου να φτιάξει αυτός μία από τις σπεσιαλιτέ του.

Η ηθοποιός προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να πουλήσει το σπίτι παρόλο που βρίσκεται -όπως λέει και η ίδια χαριτολογώντας- μόλις δύο τετράγωνα μακριά από τον αγαπημένο της φούρνο, το Magnolia Bakery. Η τιμή που θέλησε να πουλήσει το διαμέρισμα ήταν στα 11,9 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να το πουλήσει ενώ πλέον ζει
με την οικογένειά της σε ένα άλλο διαμέρισμα στο West Village.