Εξωτερικός Χώρος

24.000.000 λίρες για το νέο πολυτελές οίκημα του Antonio Banderas

Ο αγαπημένος καρδιοκατακτητής του Hollywood αφήνει πίσω του την κατοικία του στο Los Angeles και μετακομίζει στο Cobham του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο 55χρονος αστέρας του κινηματογράφου, στεγάζει σε μια έπαυλη αξίας 24.000.000 λιρών τον έρωτά του με τη νέα 36χρονη σύντροφό του, Nicole Kimpel.

O πατέρας της νέας της συντρόφου ήταν και ο άνθρωπος κλειδί για να βρεθεί το πολυτελές αυτό οίκημα. Η αρχιτεκτονική, φέρει την υπογραφή της γερμναικής εταιρείας Huf Haus. Βασίζεται στο γυαλί και το ξύλο ενώ είναι σχεδιασμένη να είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Διαθέτει 4 μεγάλους χώρους υποδοχής, 5 κρεβατοκάμαρες, υπόγεια αίθουσα προβολής ταινιών και δωμάτιο spa σε σάουνα. Το ζευγάρι επιμελείται σιγά σιγά το εσωτερικό του οικήματος, ενώ οι φωτογραφίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα επιλεκτικές. Το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει και μια παραθαλλάσια έπαυλη στη Marbella.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δείχνει να είναι ιδαίτερα ενθουσιασμένος με το νέο του σπίτι. Ο ίδιος δήλωσε στην Sunday Times πως: «ο συνδυασμός των δύο κύριων κατασκευαστικών υλικών κάνει την έπαυλη να λάμπει σαν διαμάντι την ώρα του δειλινού. Πλέον προτιμάω να είμαι περικυκλωμένος απο τη φύση δουλεύοντας γαλήνια σενάρια υπότη θέα ελαφιών και αλεπούδων στον κήπο μου. Το πιο ανανεωτικό για τη διάθεσή μου είναι μια ποδηλατάδα στο δάσος γύρω από την έπαυλη.»