Κουζίνα Χρήσιμες Συμβουλές

4 οικονομικές λύσεις για να αλλάξετε όψη στο ψυγείο σας!

Βαρεθήκατε το παλιό σας ψυγείο; Σκέφτεστε πως θα θέλατε να το αλλάξετε αλλά το κόστος είναι μεγάλο; Εάν δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα, τότε εμείς, σας έχουμε τη λύση! Υπάρχουν αρκετές οικονομικές ιδέες για να ανανεώσετε εξωτερικά ένα παλιό ψυγείο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

1.Βαφή
Μπορείτε να βάψετε το ψυγείο σας με βαφή μαυροπίνακα για να σημειώνετε το μενού της εβδομάδας ή άλλες χρήσιμες σημειώσεις. Εάν έχετε μικρά παιδιά, θα ενθουσιαστούν με την ιδέα του μαυροπίνακα και θα σας ζωγραφίζουν καθημερινά διάφορα σκίτσα. Η μπογιά μαυροπίνακα πωλείται σε βιβλιοπωλεία & καταστήματα με βαφές σπιτιού.

2. Ταπετσαρία
Το ντύσιμο του ψυγείου με ταπετσαρία είναι χρονοβόρο και λιγάκι δύσκολο αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Επιλέξτε ένα όμορφο σχέδιο που θα αναδείξει την κουζίνα σας. Σε καταστήματα με είδη σπιτιού υπάρχουν πολλά σχέδια που θα προσθέσουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φλοράλ σχέδια, ή μια ταπετσαρία με κάποιο θέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την τοποθετήσετε προσεκτικά ώστε να μην μείνουν «φουσκάλες» στην επιφάνεια του ψυγείου.

3. Μαγνητάκια
Μια πολύ όμορφη λύση είναι τα μαγνητάκια! Ξεκινήστε να αγοράζετε ένα μαγνητάκι από όποια πόλη, χώρα κλπ επισκέπτεστε. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας φέρουν ένα μαγνητάκι από κάποιο ταξίδι. Σύντομα το ψυγείο σας θα είναι ένας πολύχρωμος καμβάς, που θα σας γεμίζει χαμόγελα και γιατί όχι και αναμνήσεις!

4. Αυτοκόλλητα
Είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε το ψυγείο σας! Στο εμπόριο θα βρείτε πολύ οικονομικά σχέδια σε ποικιλία διαστάσεων για να βρείτε αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις πόρτες του ψυγείου σας! Μία ακόμη πιο πρωτότυπη λύση είναι να κάνετε τις φωτογραφίες σας αυτοκόλλητα! Πηγαίνετε σε ένα κέντρο εκτύπωσης και ζητήστε να σας εκτυπώσουν τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε αυτοκόλλητα βινιλίου. Κόψτε το αυτοκόλλητο σε όποιο σχέδιο σας αρέσει και αυτομάτως το ψυγείο σας γίνεται το αγαπημένο αντικείμενο του σπιτιού!