Εξωτερικός Χώρος

Adriana Lima: Πουλάει το πολυτελές σπίτι της, αξίας 4.850.000$

Εάν διαθέτετε μόλις 4.850.000$ μπορείτε να αγοράσετε το καταπληκτικό διάμερισμα της Adriana Lima στο Manhattan της Νέας Υόρκης! Η Adriana, το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret αποφάσισε να πουλήσει ξανά το διαμέρισμα σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που το πουλούσε πριν 4 χρόνια, στα 5,5 εκατομμύρια δολλάρια.

Η Βραζιλιάνα βετεράνος των επιδείξεων μόδας της Victoria’s Secret αγόρασε το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το 2003 για 1.995 εκατομμύρια δολάρια. Μετά παντρεύτηκε τον Marko Jaric, έναν επαγγελματία μπασκετμπολίστα, με τον οποίο έκανε δύο παιδιά. Πλέον και οι δυο τους είναι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος από κοινού. To 2013 έβγαλαν το διαμέρισμα προς πώληση, αλλά αποσύρθηκε από την αγορά μετά από ένα χρόνο γιατί δεν μπορούσε να πουληθεί. Ένα χρόνο μετά η Lima και ο σύζυγός της πήραν διαζύγιο. Έτσι, αποφάσισαν να πουλήσουν το διαμέρισμα καθώς δεν έμεναν πια σε αυτό.

Το πολυτελές διαμέρισμα, διαθέτει ιδιωτικό εστιατόριο, γυμναστήριο, 2 υπνοδωμάτια, 1 play room και μεγάλους κεντρικούς χώρους. Έχει θέα στο μεγαλύτερο πάρκο της Νέας Υόρκης, το Central Park. Η τεχνολογία στο εσωτερικό του, είναι η πιο εξελιγμένη καθώς φιλοξενεί ένα σύστημα που ελέγχει φώτα, μουσική, θερμοκρασία ακόμη και τη σκιά στα παράθυρα!

Είναι διακοσμημένο σε minimal γραμμές με βελούδινα στοιχεία τα οποία δίνουν την αίσθηση ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου.