Διάσημα σπίτια

Σαλόνια από ταινίες που σίγουρα θέλετε να αντιγράψετε!

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν παρακολουθούμε μια ταινία, δεν προσέχουμε μόνο την υπόθεσή της αλλά και τη διακόσμηση των σπιτιών. Η αντιγραφή της διακόσμησης ενός σαλονιού από μια ταινία είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνετε σωστές επιλογές για το δικό σας!

Παρακάτω δείτε χώρους που κέρδισαν τις εντυπώσεις μέσα από ταινίες που είδαμε στη μεγάλη οθόνη:

Sex and the City 2
Η Carrie Bradshaw στο Sex and the City 2 είχε μοναδικό στυλ αλλά και ένα πολυτελές διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον Mr. Big. Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο Νεοϋορκέζικο σαλόνι του σπιτιού παρατηρούμε την ποικιλία στα χρώματα που κυριαρχούν στο χώρο. Έντονα χρώματα-στον καναπέ, τον πίνακα πίσω από αυτόν, το χαλί-εξαιρετικές υφές, πλούσια υφάσματα και σούπερ κομψά έπιπλα.

The Intern
Είναι μόλις ένα μικρό μέρος από το σαλόνι της Jules στην ταινία The Intern. Η σκηνοθέτης nancy Meyeres, είναι γνωστή για τα υπέροχα σκηνικά που δημιουργεί. Στην ταινία έχει συνδυάσει τέλεια, παραδοσιακά και μοντέρνα έπιπλα με ρετρό πινελιές όπως αυτή στον κίτρινο καναπέ.

It’s Complicated
Άλλη μια δημιουργία της Nancy Meyers που μας εμπνέει και μας δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας. Το υπέροχο σπίτι της Jane στη Santa Barbara παντρεύει τέλεια το Καλιφορνέζικο στιλ με το στιλ της Τοσκάνης. Στο σαλόνι υπάρχει αρκετό ξύλο, τα χρώματα είναι ζεστά, οι ρουστίκ πινελιές δεν λείπουν ενώ εντύπωση μας κάνουν οι πολλές πολυθρόνες που υπάρχουν στο χώρο. Σε γενικές γραμμές ο χώρος είναι αρκετά ζεστός και σε αυτό βοηθούν οι γήινες αποχρώσεις, ο απαλός φωτισμός, τα ριχτάρια και τα πολλά μαξιλάρια που υπάρχουν σε όλο το σαλόνι.

The Holiday
Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας και πρόκειται για ένα σαλόνι στην επαρχία της Αγγλίας. Δείχνει ιδιαιτέρως ζεστό με το πέτρινο τζάκι. Φαινομενικά τα έπιπλα δείχνουν αταίριαστα, αλλά δένουν όμορφα μεταξύ τους.

Breakfast at Tiffany’s
Έτσι ακριβώς μπορούμε να πούμε πως φανταζόμαστε τη ζωή και τα διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1960. Μίνιμαλ χώροι που συνδυάζουν την απλότητα με την πολυτέλεια, τα έντονα χρώματα και τα έπιπλα σχεδιασμένα σε απλές γραμμές.