Διάσημα σπίτια

Η αριστοκρατική έπαυλη του Ralph Lauren στη Ν.Υόρκη

Τα τελευταία χρόνια ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ralph Lauren μένει με τη σύζυγό του Ricky, σε μια αριστοκρατική έπαυλη στη Ν.Υόρκη. Το ζευγάρι μένει στο ίδιο σπίτι τα τελευταία 26 χρόνια.

Και οι 2 έχουν δηλώσει πως το αγαπούν πάρα πολύ. Η πέτρινη βίλα τους υπάρχει από το 1919 ενώ όλος ο χώρος είναι διακοσμημένος σε κλασσικό vintage στυλ. Στην είσοδο της βίλας είναι παρκαρισμένα 2 αυτοκίνητα τα οποία συμπληρώνουν το ονειρεμένο αυτό σκηνικό.

Η έπαυλη έχει έκταση 1579τμ ενώ όλοι οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι και πλούσια διακοσμημένοι. Ένας βρετανικός πολυέλαιος του 1860 κρέμεται από το ταβάνι του σαλονιού. Ακριβώς πίσω από το επίσης vintage coffee table υπάρχει μια ταπετσαρία του 18ου αιώνα. Η ζεβρέ καρέκλες είναι Louis XV και ανάμεσα στα παράθυρα κρέμεται ένα πορτρέτο του James Ramsey Cuthbert ζωγραφισμένο από τον Sir Thomas Lawrence.

Η τραπεζαρία διατηρεί και αυτή το vintage στυλ και σαν κύριο υλικό το ξύλο. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με διάφορους πίνακες μεγάλων ζωγράφων.

Στο γραφείο του, ο γνωστός σχεδιαστής έχει βάλει τη δική του πινελιά καθώς τα σχέδια από τις κουρτίνες και η επένδυση της καρέκλας είναι δικά του σχέδια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Ralph και της Ricky.