Μπάνιο

Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό tip για να κάνετε τη μπανιέρα σας να λάμπει!

Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του μπάνιου για καθάρισμα. Η μπανιέρα, ειδικά όταν πρόκειται για παλιά σπίτια, είναι πολύ πιθανό να έχει πολλά άλατα, αρκετές φθορές και ίσως και μούχλα.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά καθαριστικά που προορίζονται για το καθάρισμά της, αλλά τις περισσότερες φορές είναι λίγα αυτά που οδηγούν σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το καθάρισμα με το σφουγγάρι, ειδικά εάν πρόκειται για μεγάλες μπανιέρες, καθιστά το καθάρισμα ακόμη πιο δύσκολο.

Για να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τη μπανιέρα, θα χρειαστείτε μόνο 2 ή 3 υλικά που τα έχετε στο σπίτι σας. Μια σκούπα χειρός και υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Το υγρό πιάτων έχει τη μοναδική ιδιότητα να απομακρύνει ακόμη και τις πιο δύσκολες βρωμιές, όπως για παράδειγμα το ξεραμένο σαπούνι. Εάν ακόμη και με τη χρήση του υγρού πιάτων, δεν φεύγουν οι λεκέδες ή δεν γυαλίζει ο πάτος της μπανιέρας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη πλυντηρίου!

Ο συνδυασμός με τη σκούπα, είναι ξεκούραστος και αρκετά αποτελεσματικός!

Tip! Μην χρησιμοποιείτε μαζί 2 ή και περισσότερα καθαριστικά για τη μπανιέρα. Ο συνδυασμός τους θα φέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και όχι καλύτερη καθαριότητα. Μόλις καθαρίσετε την μπανιέρα, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για τα άλατα ώστε να την κάνετε να λάμπει!