Εσωτερικός Χώρος

Τα βασικά πράγματα που έχουν οι influencers στο καθιστικό τους!

Το Pinterest και το Instagram είναι 2 κοινωνικά δίκτυα τα οποία βασίζονται στη φωτογραφία. Γίνονται καθημερινά κομμάτι στην καθημερινότητά μας. Εάν ασχολήστε με το interior design, τη διακόσμηση και τα επίκαιρα trends τότε σίγουρα θα έχετε δει αμέτρητες φωτογραφίες σε αυτά τα 2 δίκτυα.

Οι περισσότεροι θα ήθελαν πολύ να υιοθετήσουν το ίδιο ή παρόμοιο στυλ με αυτό που βλέπουν σε φωτογραφίες. Πως όμως γίνεται να αποκτήσουμε fashionable σαλόνι με οικονομικό και stylish τρόπο;

Το μυστικό κρύβεται σε μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, στην καθαριότητα και σε όσο το δυνατό λιγότερα πράγματα.

1.  Όσο μονότονο και αν είναι το καθιστικό σας, προτιμήστε έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα σε έντονη απόχρωση:

2. Εάν ο χώρος σας το επιτρέπει προτιμήστε ένα bar cart, ή ένα έξυπνο έπιπλο bar. Εξοπλίστε το με ποτήρια, ποτά και αμέσως αναβαθμίζετε το χώρο.

 Βρείτε τη σκευοθήκη της φωτογραφίας στην Polihome, κάνοντας κλικ εδώ

3. Ένα Stylish και λιτά διακοσμημένο τραπεζάκι σαλονιού. Eπιλέξτε έξυπνα έπιπλα, μοντέρνα με κρυφές λύσεις ώστε πάντα ο χώρος σας να φαίνεται τακτοποιημένος.

Βρείτε το τραπεζάκι σαλονιού της φωτογραφίας στην Polihome, κάνοντας κλικ εδώ

4. Προσθέστε ένα χαλί σε simple μοτίβο στην κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι σας. Προτιμήστε πάντοτε ήσυχα και απαλά χρώματα και αφήστε μόνο 1 αντικείμενο να κάνει την αντίθεση στο χώρο.

Βρείτε το χαλί της φωτογραφίας στην Polihome, κάνοντας κλικ εδώ

5. Ριχτάρια από συνθετική γούνα ή sheepskin, τα οποία προσφέρουν μια νότα πολυτέλειας.

6. Προσθέστε 1 ή και περισσότερα κάδρα με αισιόδοξα quotes ή φωτογραφίες που σας κάνουν να νιώθετε χαρά και αισιοδοξία. Προσέξτε να έχουν όλα τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό για να μην δημιουργήσετε ένταση. Αυτό το διάστημα στη μόδα είναι οι πίνακες που γράφετε μόνοι σας, το δικό σας κείμενο. Χρήσιμο, πρακτικό και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το βαρεθείτε ποτέ! Βρείτε τέτοιο πίνακα, εδώ

7. Διακοσμητικά αντικείμενα σε Rose Gold αποχρώσεις. Πολύ must και μεγάλο trend σε Instagram & Pinterest.

8. Προτιμήστε μικρά φυτά και όχι μεγάλες γλάστρες. Φτιαξ’τε μόνοι σας σε μικρά βαζάκια όμορφες συνθέσεις με φυτά αντοχής όπως παχύφυτα, κακτάκια, αλόη.