Διάσημα σπίτια

Ένα υπέροχο σπίτι αξίας 4 εκατομμυρίων για τη Meryl Streep!

Έχει 20 υποψηφιότητες για Oscar στην καριέρα της, και 3 κερδισμένα βραβεία από αυτές. Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς το Hollywood. Η Meryl Streep δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον τύπο και τα ΜΜΕ. Πρόσφατα όμως, αγόρασε μαζί με το σύζυγός της, τον γνωστό γλύπτη Don Gummer, ένα υπέροχο σπίτι, στην Pasadena της Καλιφόρνια.

Το παράδοξο για αυτή τους την αγορά δεν είναι η τιμή του η οποία αγγίζει τα 4.000.000$. Είναι πως είναι οι πρώτοι άνθρωποι που αγόρασαν το συγκεκριμένο σπίτι, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια που έμεινε ακατοίκητο!

Το σπίτι, χτίστηκε το 1959. Έχει θέα προς τα βουνά San Gabriel και τη γέφυρα Colorado Street. Η έκταση του ξεπερνά τα 285τμ, ενώ διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Στα 50 αυτά χρόνια που το σπίτι έμεινε ακατοίκητο, η βλάστηση αυξήθηκε πάρα πολύ. Με μια βασική περιποίηση, η είσοδος του σπιτιού έχει γεμίσει δέντρα και το σπίτι σου δίνει την αίσθηση πως μένεις στην εξοχή!

Το σπίτι έχει μεγάλα παράθυρα Γαλλικού Τύπου τα οποία έχουν εκπληκτική θέα στον κήπο του σπιτιού. Καθόλου απαρατήρητη δεν μένει η τεχνητή λίμνη η οποία κοσμεί τον μεγάλο και πανέμορφο εξωτερικό χώρο!