Παιδικό Δωμάτιο

Πως διακοσμεί το βρεφικό δωμάτιο μια σταρ του Hollywood

H Τζέιμι Λιν Σίνγκλερ είναι ηθοποιός με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της (The Sopranos) η οποία απέκτησε ένα αγοράκι.Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της διακόσμησαν το βρεφικό δωμάτιο του παιδιού τους, στο σπίτι τους στο Sunset Plaza του Los Angeles. Το δωμάτιο είναι καθαρό και μοντέρνο με γαλάζιες πινελιές και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο baseball, μιας και ο μπαμπάς του μικρού είναι πρώην αθλητής του baseball. Το ζευγάρι πιστεύει πως η ευτυχία και η χαρά ενός ανθρώπου ξεκινάει από το σπίτι του και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε το δωμάτιο του μωρού τους, να το κάνει να αισθάνεται ασφαλές και να χαμογελάει. Όπως έχουν πει στο παρελθόν, «Τίποτα δε συγκρίνεται με το να κάνεις το μωρό σου να γελάει».

Το ζευγάρι ήθελε να έχει το δωμάτιο του μωρού τους καθαρές γραμμές και να είναι βαμμένο λευκό. Η ηθοποιός επέλεξε μία λευκή κούνια καθώς ήθελε τα πάντα να είναι πολύ απλά μέσα στο χώρο. Έτσι, το στόλισε με μερικές γαλάζιες λεπτομέρειες. Θέλοντας να δημιουργήσει ένα αγορίστικο δωμάτιο έβαλε γαλάζιες και κίτρινες πινελιές  ενώ πρόσθεσε και μερικά χρηστικά αντικείμενα καθώς και πράγματα που θα συνδέουν τον μικρό με την οικογένειά του.

                       

Ο λόγος που θέλησε να βάλει ένα έπιπλο αποθήκευσης για να βάζει εκεί όλα τα παιχνίδια του γιου της, είναι πως και η ίδια λατρεύει την τάξη. Από κάτω ακριβώς τοποθετεί τα παπουτσάκια του ενώ από πάνω έχει βάλει τα βιβλία του μικρού τα οποία αργότερα θα γίνουν πολύ περισσότερα.

Ένα λευκό δωμάτιο δείχνει πάντα πιο φωτεινό. Οι γαλάζιες λεπτομέρειες που προστέθηκαν στο συγκεκριμένο έκανε το δωμάτιο πιο αγορίτσικο. Αντίστοιχα επιλέξτε ροζ λεπτομέρειες για κοριτσάκι ή αυτοκόλλητα τοίχου που θα δώσουν το χαρακτήρα που θέλετε στο παιδικό δωμάτιο. Το παν για ένα βρεφικό δωμάτιο είναι η τάξη. Το παιδί είναι καλό να βλέπει ένα τακτοποιημένο περιβάλλον καθώς θα το βοηθήσει να συμμαζεύει ευκολότερα τα πράγματά του όταν μεγαλώσει.