Γραφείο Χρήσιμες Συμβουλές

Διαλέξτε σωστή βιβλιοθήκη ανάλογα με το χώρο σας

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια ενός δωματίου – βιβλιοθήκης. Όλοι όμως έχουμε αγαπημένα βιβλία, βιβλία που μας έκαναν δώρο, ή βιβλία που ίσως ξέμειναν από τα παιδικά μας χρόνια. Τα βιβλία είναι όμορφο να φαίνονται τακτοποιημένα σε ένα χώρο.

Αν το δωμάτιο στο οποίο θέλετε να τοποθετήσετε μια βιβλιοθήκη δεν είναι πολύ ψηλό ή πολύ μεγάλο, τότε η πιο σωστή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε όλο το πλάτος και το ύψος του τοίχου. Χρησιμοποιώντας μεμονωμένα ράφια και κομμάτια που συνδέονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, φτιάξτε τη βιβλιοθήκη που ταιριάζει στα μέτρα σας.Εάν στο σπίτι σας, έχετε κάποια εντοιχισμένη ντουλάπα την οποία δεν χρησιμοποιείτε μπορείτε να βγάλετε τα φύλλα και να τοποθετήσετε στη θέση τους γυάλινες πόρτες και να διαμορφώσετε το εσωτερικό με ράφια.

Μια γωνία που δεν χρησιμοποιείται πολύ, μπορεί να αξιοποιηθεί τοποθετώντας ένα μικρό ή μεγάλο (ανάλογα το χώρο) έπιπλο βιβλιοθήκης. Εκτός από την πρακτικότητα με αυτή τη λύση δίνετε αξία σε ένα σημείο το σπιτιού που μέχρι τώρα παρέμενε ανεκμετάλλευτο. Η βιβλιοθήκη Gaby 6, αποτελεί ένα μικρό και πρακτικό έπιπλο για εσάς που δεν έχετε μεγάλο χώρο.

Εάν θέλετε να χωρίσετε ένα δωμάτιο στα δύο, μια ανοιχτή βιβλιοθήκη, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε! Συνδυάστε βιβλία με διακοσμητικά και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!