Κουζίνα Χρήσιμες Συμβουλές

Οργανώστε σωστά τη μικρή κουζίνα

Ο χώρος της κουζίνας είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς του σπιτιού. Μπορείτε να τον αξιοποιήσετε ακόμη και αν είναι λίγων τετραγωνικών. Η ακαταστασία και τα «άχρηστα» αντικείμενα που είναι εκτεθειμένα κάνουν την κουζίνα να φαίνεται ακόμη πιο μικρή. Ανανεώστε την με 4 απλά tips!

1. Βάλ’τε τάξη!
Πολλά από τα αντικείμενα που έχετε σίγουρα δεν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά. Διαχωρίστε τα και αδειάστε τα ντουλάπια και τα ράφια σας από πράγματα που έχουν παλιώσει και δεν έχουν καμία χρησιμότητα.

2. Βαλ’τε χρώμα
Τα σκούρα χρώματα στο χώρο τον κάνουν να φαίνεται πολύ πιο μικρός αν δεν αναδειχθούν σωστά. Έτσι και στην κουζίνα. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα για να κάνετε το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Εάν δεν έχετε τέτοια δυνατότητα, μπορείτε να επιλέξετε αυτοκόλλητα βινυλίου, είτε για τον τοίχο, είτε για τα ντουλάπια της κουζίνας. Αμέσως, θα αλλάξει το στυλ της κουζίνας σας!

Σκευοθήκη Bate

3.Αναδείξ’τε τα!
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ραφιέρα και να τοποθετήσετε εκεί αντικείμενα που χρησιμοποιείτε σε όχι τόσο μεγάλη συχνότητα.

4.Αντικαταστήστε συσκευές
Εάν αποφασίσετε πως θα αλλάξετε ηλεκτρικές συσκευές προτιμήστε πιο μικρές και λειτουργικές.

Σκευοθήκη Spoga

5.Αντικαταστήστε τα έπιπλα
Στην Polihome θα βρείτε έπιπλα, τα οποία αντικαθιστούν μια σύνθεση κουζίνας και κάνουν το χώρο σας πλήρως λειτουργικό. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια σκευοθήκη, μια τροχήλατη ραφιέρα, ένα μικρό έπιπλο για φουρνάκι ή μια μικρότερη σύνθεση κουζίνας η οποία δεν θα γεμίσει πολύ το χώρο.

Σύνθεση κουζίνας White
Σύνθεση κουζίνας loft