Χωρίς κατηγορία

Η Adele προσφέρει 5.200.000 λίρες για μια έπαυλη στο Malibu!

Η Adele όχι μόνο αρνείται τις φήμες ότι χώρισε με τον σύντροφό της Simon Konecki αλλά ακούγεται ότι θέλουν ν’ αγοράσουν και ένα σπίτι μαζί, μια εντυπωσιακή έπαυλη στο Μαλιμπού. Η τραγουδίστρια θέλει να κάνει το συγκεκριμένο σπίτι χειμερινό προορισμό γι’ αυτήν και την οικογένειά της.

Η ίδια, προσφέρει 5.200.000 εκατομμύρια λίρες για να αγοράσει την έπαυλη με την πολύ μεγάλη πισίνα και την υπέροχη θέα στον ωκεανό. Εσωτερικά, διαθέτει 3 μεγάλα μπάνια, 1 gourmet κουζίνα, εξωτερικό μπάρμπεκιου και κελάρι για τα κρασιά. «Έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι στο δικό σου προσωπικό νησί», δήλωσε η ίδια όταν ρωτήθηκε γιατί θέλει αυτή τη συγκεκριμένη έπαυλη.

Το πολυτελές οίκημα είναι ήδη διακοσμημένο με γήινα χρώματα. Στην κουζίνα του σπιτιού συνδυάζεται το χρώμα του ξύλου με το μπεζ ενώ όλες οι επιφάνειες είναι μαρμάρινες. Η μία από τις 3 master κρεβατοκάμαρες έχει κρεβάτι με ουρανό και ο ένας τοίχος έχει αντικατασταθεί όλος από τζάμι. Αυτό σημαίνει πως ο πρωινός ήλιος θα ξυπνάει με τον καλύτερο τρόπο την τραγουδίστρια ή όποιον κοιμάται στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό και εξωτερικό της έπαυλης: