Οργάνωση

3 tips για να είναι διακοσμημένο σωστά το τραπεζάκι σαλονιού

Στο κεντρικό σημείο του καθιστικού, σε κάθε σπίτι, το coffee table καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το στυλ του χώρου! Πρέπει όμως πάντα να παραμένει λειτουργικό! 3 πράγματα είναι αυτά που καθορίζουν το σωστό τραπεζάκι σαλονιού. Η σύνθεση, η ισορροπία και η υφή!

Σύνθεση: Όλα τα αντικείμενα που θα τοποθετήσετε επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού θα πρέπει να δένουν σαν σύνολο. Να έχετε πάντα σαν κανόνα μια θεματική γραμμή που θα τα συνδέει μεταξύ τους. Για παράδειγμα μην φορτώνετε το τραπεζάκι σας με διαφορετικά χρώματα. Επιλέξτε ένα χρώμα, ένα στυλ ή αντικείμενα τα οποία θυμίζουν μία συγκεκριμένη εποχή! Θυμηθείτε ότι τα Χριστούγεννα διακοσμούμε μόνο με ένα είδος το τραπεζάκι και φαίνεται στα μάτια μας, ακόμη πιο όμορφο και γεμάτο!

Ισορροπία: Σε ό,τι αφορά το μέγεθος των αντικειμένων που θα τοποθετήσετε πρέπει να υπάρχει μια σχετική ισορροπία. Τα πολύ ψηλά και μεγάλα αντικείμενα κατακλίζουν την επιφάνεια του και γίνονται και δυσχρηστα εάν χρειαστεί να αφήσετε κάποιο πιάτο επάνω στο τραπέζι. Αντίθετα, τα πολύ μικρά μπορεί να χαθούν στην επιφάνειά του. Προτιμήστε έναν συνδυασμό αυτών, για να δημιουργήσετε μεγάλες αντιθέσεις!

Υφή: Επιλέξτε αντικείμενα με διαφορετική υφή για να ενισχύσετε το οπτικό ενδιαφέρον του τραπεζιού σας και να δώσετε έναν διαφορετικό αέρα!